Wij helpen onze klanten graag met het ontwerpen en realiseren van hun online aanwezigheid en presentatie op het WWW. We hechten er grote waarde aan dat klanten desgewenst zelf hun website kunnen beheren. Websites moeten bovendien vooral toegankelijk zijn en bezoekers zon snel en efficiënt mogelijk in staat stellen antwoorden op hun vragen te vinden.

We vertalen regelmatig zelfs kunstzinnige ontwerpen van vormgevers in functionele websites. We regelen ook de koppeling met zoekmachines zoals bijvoorbeeld Google en zorgen ervoor dat de website goed vindbaar maar ook doorzoekbaar is met als resultaat een hoge ranking bij de meest gangbare zoekmachines.

Alle door ons gehoste websites kunnen middels Installatron zelf snel en met een paar klikken zelfs de meest geavanceerde webapplicaties installeren en onderhouden. Waar nodig bieden we ondersteuning en dragen we zorg voor het vormgeven ervan.

Klanten kunnen kiezen uit een bestaande Templates die slechts een lichte aanpassing behoeven, of voor de klant ontwikkelde of aangepaste templates en of exclusief ontwikkelde websites en applicaties. Prijzen beginnen bij €195 voor de bestaande templates, omdat we vinden dat websites niet duur hoeven te zijn als het slechts gaat om een elektronisch visitekaartje. Gaat de behoefte iets verder dan volstaat meestal €495 om een mooie verzorgde en functionele website te realiseren. Is de behoefte meer naar exclusiviteit dan werken we graag samen met grafische ontwerpers en realiseren wij hun ideeën voor €695. Uiteraard kunnen we ook voor speciale gevallen op projectbasis werken.