Hosting

Sinds 2005 verzorgt Partner in Webhosting in een persoonlijke kring de hosting voor websites voor zijn klanten met hoge Kwaliteit die vanzelfsprekend is maar ook Betrouwbaar en vooral Betaalbaar!

De servers staan in clusters en worden continue aangepast naar de laatste stand van de techniek techniek. Hierdoor kunnen we ook een up-time garantie bieden van 99,9%. De servers worden 24 uur per dag het hele jaar door bewaakt en gemonitord. Ook het beheer van de gehoste websites nemen we desgewenst waar zodat altijd van de laatste software gebruikt wordt gemaakt. Updates worden automatisch uitgevoerd evenals back-ups voor het geval dat er onverhoeds toch iets fout gaat.

Uiteraard bouwen en realiseren we websites of het nu gaat om een eenvoudige presentatie, een online winkel gebeuren, of complexe op maat gemaakte websites voor bijvoorbeeld een makelaar in schepen. Voor het ontwerp werken we nauw samen met gerenommeerde grafische ontwerpers of we maken gebruik van bestaande modellen. Voor de realisatie werken we het liefst met Open Source Software zoals, Joomla, Wordpress, Magento, Ruby on Rails, etc. De lijst is echt schier oneindig en inmiddels toonaangevend voor alle zaken die met internet verbonden zijn!

Wij bieden een aantal hosting pakketten aan: Starter, Brons, Zilver en Goud

Het starterspakket is vooral nuttig als de aanwezigheid op het web enkel dient als elektronisch visitekaartje. Als er verder ook behoefte is aan enige interactie of zelf beheren van de content dan is het Bronspakket meer geschikt. Zilver of goud is voor als er meerdere websites aan elkaar moeten worden gekoppeld of een intensieve webwinkel gehost moet worden.

Het maakt ons niet uit met welk pakket gestart wordt. Iedere klant kan op elk moment ervoor kiezen zijn pakket uit te breiden of te verminderen. Ook is doorgroei naar een eigen beheerde Virtual Private Server mogelijk. Deze zijn door de huidige stand van de techniek snel een relatief makkelijk te realiseren en qua prijs steeds gunstiger.